Collective Word Questions and Answers

1. An _ of poems.

  • Anthology.
  • Bunch.
  • Bundle.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

2. An _ of soldiers.

  • Group.
  • Army.
  • Regiment.
  • Both B and C.

Answer with Explanation

Answer: Option D

Explanation: No explanation for this question.

3. An _ of musicians.

  • Group.
  • Band.
  • Collection.
  • All of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

4. A _ of flowers.

  • Pack.
  • Group.
  • Bouquet.
  • Both B and C.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

5. A _ of beauties.

  • Group.
  • Bunch.
  • Team.
  • Bevy.

Answer with Explanation

Answer: Option D

Explanation: No explanation for this question.

6. A _ of sticks.

  • Bundle.
  • Collection.
  • Group.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

7. A _ of keys.

  • Class.
  • Bunch.
  • Pack.
  • All of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

8. A _ of directors.

  • Group.
  • Team.
  • Board.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

9. A _ of Camels.

  • Group.
  • Team.
  • Caravan.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

10. A _ of events/mountains.

  • Chain.
  • Team.
  • Flock.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

Scroll to Top