Singular Plural Questions and Answers

Directions: Choose the plural form of the given word.

1. Ass-
A. Asses.
B. Ass.
C. Asss.
D. Assess.

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

2. Loss-
A. Lossess.
B. Losses.
C. Loses.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

3. Bat-
A. Bates.
B. Bats.
C. Batess.
D. Bat.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

4. Country-
A. Countries.
B. Countres.
C. Countris.
D. Countrys.

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

5. Baby-
A. Babyes.
B. Babys.
C. Babiess.
D. Babies.

Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

6. Cuckoo-
A. Cuckoos.
B. Cuckoes.
C. Cuckos.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

7. Fox-
A. Foxess.
B. Foxes.
C. Foxees.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

8. Snake-
A. Snaks.
B. Snakes.
C. Snakess.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

9. Gulf-
A. Gulfes.
B. Gulfss.
C. Gulfs.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

10. Dwarf-
A. Dwarfes.
B. Dwarfess.
C. Dwarfss.
D. Dwarfs.


Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

Scroll to Top