Singular Plural Questions and Answers

11. Potato-
A. Potatoess.
B. Potatoes.
C. Potatoeses.
D. Potatoos.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

12. Echo-
A. Echoes.
B. Echoess.
C. Echoos.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

13. Rhino-
A. Rhinoss.
B. Rhinoes.
C. Rhinos.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

14. Zoo-
A. Zooes.
B. Zoos.
C. Zooss.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

15. Army-
A. Armys.
B. Armies.
C. Armyes.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

16. Wife-
A. Wives.
B. Wivess.
C. Wifes.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

17. Wolf-
A. Wolvess.
B. Wolfess.
C. Wolves.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

18. Watch-
A. Watchess.
B. Watchees.
C. Watches.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

19. Goose-
A. Gooses.
B. Geese.
C. Goosess.
D. None of these.

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

20. Foot-
A. Feet.
B. Footes.
C. Feetss.
D. Feets.

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

About the Author