Collective Word Questions and Answers

21. A _ of cattle.

  • Clump.
  • Shoal.
  • Gang.
  • Drove.

Answer with Explanation

Answer: Option D

Explanation: No explanation for this question.

22. A _ of ships.

  • Class.
  • Fleet.
  • Pair.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

23. A _ of sheep.

  • Flock.
  • Board.
  • Mob.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

24. A _ of thieves.

  • Crew.
  • Team.
  • Gang.
  • Crowd.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

25. A _ of stars.

  • Collection.
  • Galaxy.
  • Chain.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

26. A _ of flowers.

  • Garland.
  • Band.
  • Drove.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

27. A _ of islands.

  • Colony.
  • Group.
  • Range.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

28. A _ of trees.

  • Garland.
  • Hive.
  • Grove.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

29. A _ of cattle.

  • Clump.
  • Herd.
  • Fleet.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

30. A _ of bees.

  • Hive.
  • Bundle.
  • Nest.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

About the Author