Home » Quiz » Parts of Speech Questions and Answers

Parts of Speech Questions and Answers

There are certain words in the sentences that are made bold. You need to answer which part of speech is the bold word.

1. I have an interesting book.
A. Noun
B. Verb
C. Adverb
D. Adjective


Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

2. I went there to help him.
A. Noun
B. Verb
C. Prepositions
D. Adverb


Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

3. Give it to me, please.
A. Verb
B. Adverb
C. Noun
D. Prononun


Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

4. I must speak English fluently.
A. Noun
B. Pronoun
C. Verb
D. Adverb


Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

5. You need to bring more fluency in your English.
A. Noun
B. Pronoun
C. Adjective
D. Conjunction

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

6. I usually get up at seven o’clock in the morning.
A. Adjective
B. Preposition
C. Conjunction
D. Interjection

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

7. The pizza is mine.
A. Noun
B. Pronoun
C. Verb
D. Adverb

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

8. John is clearly exhausted, yet he insists on working till dawn.
A. Prepositions
B. Adjective
C. Conjunction
D. Interjection

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

9. More people are involved in the scam.
A. Adverb
B. Adjective
C. Prepositions
D. Conjunction

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

10. Hurray, we won the match!
A. Prepositions
B. Conjunction
C. Interjection
D. None of these

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

For more news on
follow us on Google News