Collective Word Questions and Answers

11. A _ of students.

  • Class.
  • Team.
  • Gang.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

12. A _ of trees.

  • Class.
  • Group.
  • Clump.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

13. A _ of locusts.

  • Cloud.
  • Theme.
  • Gang.
  • Song.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

14. A _ of grapes.

  • Suit.
  • Tuft.
  • Cluster.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

15. A _ of ants.

  • Series.
  • Colony.
  • Team.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

16. A _ of goods.

  • Pair.
  • Consignment.
  • Bevy.
  • Sheaf.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

17. A _ of lectures.

  • Pile.
  • Pack.
  • Gang.
  • Course.

Answer with Explanation

Answer: Option D

Explanation: No explanation for this question.

18. A _ of soldiers.

  • Grove.
  • Crew.
  • Band.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

19. A _ of people.

  • Series.
  • Team.
  • Crowd.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

20. A _ of studies.

  • Curriculum.
  • Anthology.
  • Bundle.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

About the Author