Letter series Questions and Answers

1. A, C, F, J, O, ?
A. Q
B. U
C. V
D. T

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

2. B, L, E, O, H, R, ?
A. U
B. J
C. K
D. M
Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

3. A, T, C, R, F, O, J, ?
A. K
B. J
C. L
D. M
Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

4. AC, EG, BD, FH, IK, ?
A. IJ
B. LM
C. PS
D. JL
Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

5. CAB, FDE, IGH, ?
A. ILK
B. JKW
C. LJK
D. LKJ
Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

6. A D E H I L M P Q T U
A. YZ
B. UV
C. VW
D. XY
Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

7. CFI, DHL, EJO, ?
A. FIR
B. FLT
C. FLR
D. FLS
Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

8. AZBY, ?, EVFU, GTHS
A. CXDW
B. CYDR
C. EXDZ
D. BYCZ
Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

9. AM, BN, EI, FJ, CO, DP, GK, ?
A. QR
B. BQ
C. HL
D. OT
Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

10. ZXV, FDB, LJH, RPN, ?
A. YWV
B. TRP
C. LXU
D. WXU
Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

Scroll to Top