Number Series Questions and Answers

1. 14, 21, 29, 38, 48, 59, ?
A. 63
B. 79
C. 31
D. 71


Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

2. 256, 81, 64, 27, 16, 9, ?
A. 6
B. 4
C. 3
D. 5

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

3. 2, 5, 14, 41, 122, 365, ?
A. 1029
B. 1094
C. 1056
D. 1000

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

4. 8, 4, 12, ?, 18
A. 8
B. 25
C. 9
D. 6

Answer with Explanation
Answer: Option D
Explanation:
No explanation for this question.

5. 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, ?
A. 12
B. 13
C. 14
D. 15

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

6. 8, 1/8, 22, 1/22, 37, 1/37, ?
A. 53
B. 85
C. 84
D. 89

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

7. 9, 19, 30, 42, 55, 69, ?
A. 79
B. 85
C. 84
D. 89

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

8. 1, 1/3, 1/9, 1/27, 1/81, 1/243, ?
A. 1/327
B. 1/929
C. 1/729
D. 1/928

Answer with Explanation
Answer: Option C
Explanation:
No explanation for this question.

9. 6, 9, 18, 45, 126, 369, ?
A. 1098
B. 1095
C. 1089
D. 1049

Answer with Explanation
Answer: Option A
Explanation:
No explanation for this question.

10. 7, 12, 15, 16, 15, ?, 7
A. 14
B. 12
C. 18
D. 23

Answer with Explanation
Answer: Option B
Explanation:
No explanation for this question.

Scroll to Top