Antonyms Questions and Answers

Directions: Choose the word opposite in meaning to the given word.

11. Censure-

  • Peril.
  • Dirty.
  • Praise.
  • Love.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

12. Courageous-

  • Blunt.
  • Loyal.
  • Cowardly.
  • Charming.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

13. Deficit-

  • Excess.
  • Short.
  • Small.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

14. Diligent-

  • Calm.
  • Lazy.
  • Polite.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option B

Explanation: No explanation for this question.

15. Delicious-

  • Cold.
  • Short.
  • Unpalatable.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

16. Dexterous-

  • Clumsy.
  • Honesty.
  • Simple.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

17. Despair-

  • Cheerfulness.
  • Unskilled.
  • Modern.
  • Tolerant.

Answer with Explanation

Answer: Option A

Explanation: No explanation for this question.

18. Distress-

  • Disloyal.
  • Descend.
  • Comfort.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

19. Dubious-

  • Savage.
  • Cruel.
  • Intelligible.
  • None of these.

Answer with Explanation

Answer: Option C

Explanation: No explanation for this question.

About the Author